Kos és Bika Reklámstúdió

1181 Budapest, Üllői út 633. | +36-20-932-8274 | http://www.kosesbika-reklam.hu
Desktop

 A Kos és Bika Reklámstúdió tevékenységei:A Kos és Bika Reklámstúdió 2010-ben a FŐVÁROS GAZDASÁGÁÉRT DÍJAT KAPTA!Cégbemutató anyagok, e-book, szórólapok, postaládás terjesztés,Könyvek, újságok, katalógusok,Plakátok, kiállítási tablók,Uniós projektek nyilvánosság biztosítása fejezet, kommunikációs tervek készítése, megvalósítása A, B, C és D tipusú projekttáblák tervezése, készítése, nyomtatása a XVIII. kerületben,Egyedi céges naptárak,Rendezvényszervezés,Reklám, marketing, PR, média tanácsadás stb.

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Csapóné Király Ágnes
Telefon:+36-20-932-8274
Email:kosesbika@t-online.hu
Honlap:http://www.kosesbika-reklam.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek