Legjobbszerviz.com - háztartásigép-szerviz

1188 Budapest, Vasút u. 14/A. | +36-20-977-8699 | https://www.legjobbszerviz.com
Desktop

Elromlott valamelyik elektromos háztartási készüléke? Megbízható szerelőt keres?

A legjobbszerviz.com háztartásigép-szerviz több mint tizenöt éve indított vállalkozás újjászületésének eredménye. Ez idő alatt széleskörű tapasztalatokat gyűjtöttünk az elektromos háztartásigép szerelés és javítás területén, amiket igyekszünk úgy kamatoztatni, hogy elnyerhessük megrendelőink bizalmát. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink előre tervezhessék a javítás, szerelés költségét, elkerülve így a váratlan kiadásokat. Kollégáink minden esetben előre tájékoztatja önt a javítás, szerelés várható költségéről, így önnek lehetősége van mérlegelni az aktuális javítás, szerelés gazdaságosságát.

Bármilyen problémával is állunk szemben, igyekszünk megtalálni a megfelelő megoldást. Célunk, hogy hosszú távú, és folyamatosan bővülő kapcsolatokat építsünk ki jelenlegi, és leendő megrendelőinkkel. Ha az elromlott mosógéphez keres mosógépszerelő szakembert, vagy ha a felsorolt háztartási gépek valamelyikéhez van szüksége egy sokéves tapasztalattal rendelkező szerelőre, akkor nem kell tovább keresnie.

Cégünk, a legjobbszerviz.com nem kíván versenyezni az “olcsó” szerelőkkel, illetve szervizekkel, hiszen tudjuk, hogy mindig lesz olyan szerelő, vagy szerviz aki az olcsónál is olcsóbban vállal munkát. De gondoljunk csak bele, hogy általában mit kapunk a rendkívül alacsony árért ? Mindnyájan tudjuk, hogy az alacsony ár gyakran egyenesen arányos a minőséggel. Meggyőződésünk, hogy a szolgáltatás minősége az, ami mindenki számára a legfontosabb, ezért arra törekszünk, hogy a lehető legjobbat nyújtsuk ezen a téren.

Számunkra legfontosabb az udvariasság és az, hogy megrendelőinknek a lehető legrövidebb ideig kelljen nélkülözniük azokat a készülékeket amik megkönnyítik a mindennapos házimunkát. Folyamatos szakmai tréninggel igyekszünk biztosítani, hogy az ön készüléke a legjobb szakember kezébe kerüljön.

Ha ön olyan szervizt keres ahol gyors megoldást találnak az elromlott készülék szakszerű javítására, ahol a szerelő udvarias, és szakmailag is felkészült, akkor keressen elérhetőségeinken!

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 16.00
Kedd08.00 – 16.00
Szerda08.00 – 16.00
Csütörtök08.00 – 16.00
Péntek08.00 – 16.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Varga Antal ev.
Telefon:+36-20-977-8699
Email:info@legjobbszerviz.com
Honlap:https://www.legjobbszerviz.com
Facebook:https://www.facebook.com/pg/legjobbszervizpontkom
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.