Makkos Judit bérszámfejtő

1185 Budapest, Kaszás u. 30. | +36-70-515-5719 | http://www.berszamfejto.gportal.hu
Desktop

Bérspecialistaként vállalom könyvelőirodák, cégek bérszámfejtését. Specializált szaktudású, kizárólag a bérszámfejtéssel foglalkozó szakemberként az aktuális jogi szabályozásnak megfelelő bérszámfejtést nyújtom Önnek, nagy munkák esetén is rövid határidővel. Csökkentse költségeit a bérszámfejtés hozzám történő kiszervezésével, azzal a tudattal, hogy irodája/cége bérügyein egy szakértő dolgozik. Részletek szakmai múltamról és referenciáimról honlapomon találhatóak. www.berszamfejto.gportal.hu

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Makkos Judit
Telefon:+36-70-515-5719
Email:berszamfejtes@t-online.hu
Honlap:http://www.berszamfejto.gportal.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek