OxyHouse

1184 Budapest, Ferenc u. 56. | +36-20-611-1343, +36-20-611-2971 | http://www.oxyhouse.hu
Desktop

Mi azért dolgozunk, hogy otthona fellélegezzen!

A OxyHouse csapatának minden tagjával hiszünk a környezetvédelem fontosságában és fokozatos fejlődésében. Ennek szeretnénk az ingatlan takarítások terén is aktív részesei lenni szaktudásunkkal, komoly szakmai tapasztalatunkkal és szigorúan környezetbarát termékeinkkel.

OXYHOUSE = tisztaság2

Minden kis csepp ugyanolyan fontos a tengerben: Ügyfeleink ingatlanjainak mélytakarítása, fertőtlenítése révén járulunk hozzá a nagy környezetvédelmi célokhoz, Ecolab tanúsítvánnyal rendelkező, környezetbarát, professzionális öko termékeink alkalmazásával a legtisztább, atka- és pormentes felületek eléréséhez.

Új ingatlant vásárolt/bérelt, de beköltözés előtt szeretne biztos lenni abban, hogy valóban tiszta, atka- és pormentes, kifertőtlenített otthonba költözik?

Felújítást végeztetett, és szeretné profikra bízni a nyomok eltüntetését, hogy csak birtokba kelljen vennie új otthonát?

Nyaralóját, lakókocsiját, hajóját csak idényszerűen használja, szeretne egy kitakarított, atka- és pormentes ingatlanba megérkezni a jól megérdemelt pihenésre?

Sikerült albérletet találnia gyermekének, és szeretne nyugodt lenni, hogy egy megfelelően kitakarított szobában, valóban az otthon megszokott körülmények között kezdheti meg tanulmányait az albérletben vagy kollégiumban?

Családtagja kórházba került, és szeretne hozzájárulni gyógyulásához, de nincs ideje alaposan kitakarítani otthonát, mire hazaérkezik a kórházból?

Légzési nehézséggel élő, gyenge vagy legyengült immunrendszerű, onkológiai kezelés alatt álló, idős családtagja számára szeretné élhetőbbé tenni lakókörnyezetét, igazodva a megváltozott életkörülményekhez?

Keressen bennünket bizalommal!

Megbízható csapatunkkal, szakértelmünkkel és környezetbarát, de professzionális hatékonyságú termékeinkkel állunk rendelkezésére.

www.oxyhouse.hu

https://www.facebook.com/OxyHouse.hu

https://www.instagram.com/oxyhouse.hu

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 18.00
Kedd08.00 – 18.00
Szerda08.00 – 18.00
Csütörtök08.00 – 18.00
Péntek08.00 – 18.00
Szombat08.00 – 18.00

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Rein-Bódi Eszter, Bárdosi Ágnes
Telefon:+36-20-611-1343, +36-20-611-2971
Email:info@oxyhouse.hu
Honlap:http://www.oxyhouse.hu
Facebook:https://www.facebook.com/OxyHouse.hu

Címkék:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek