Telenit Kft. - LED-es kijelzők

1183 Budapest, Ond u. 25. | +36-1-291-4058, +36-30-962-5272 | https://telenit.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Cégünk akár régi hagyományos izzós akár mai modern LED-es kijelzők javítását, karbantartását valamint új kijelzők gyártását és azok installálását végzi teljes körű kiszolgálással a helyszíni szállítástól a berendezések átadásáig bezárólag.

Ehhez minden műszerrel és szerszámkészlettel el vagyunk látva, a szállítást pedig saját gépkocsinkkal oldjuk meg. Sport- és reklámkijelzők napi szintű bérbeadását is vállaljuk a raktárkészletünk erejéig.

A Telenit Kft. 1998-ban alakult teljesen magyar tulajdonosi, alkalmazotti személyzettel. A jelenlegi cég tulajdonosai előzőleg 1980 óta a VBKM/Villesz , VBKM/EEG, Elektroscan és Telelux cégeknél dolgoztak a konstrukciós és gyártási egységekben.

Rengeteg külföldi eredményjelző helyszíni szerelésen vettünk részt a Elektroimpex közreműködésével.

Jelenleg is foglalkozunk a régi eredményjelzők karbantartásával és javításával, de ugyanakkor a mai technikai fejlettség színvonalán gyártunk és telepítünk sport kijelzőket, reklám kijelzőket, ipari kijelzőket és egyéb LED-es kijelzőket igény szerint.

Az utóbbi években több sport LED-es videó falat / kivetítőt is telepítettünk sportcsarnokokba, uszodákba és stadionokba.

Kisebb sportcsarnokok részére gyártunk moduláris jellegű Multisport eredményjelző rendszereket is.

Sport területén a világhírű francia Stramatel cég eredményjelzőit is forgalmazzuk illetve azok javítását is ellátjuk.

Az ipari kijelzőkön kívül saját fejlesztésű közúti sebességmérőket is készítünk „Lassíts!” felirattal.

Ma már elértük, hogy raktárról tudunk biztosítani kisebb eredményjelzőket – pl. asztali multisport eredményjelzőket, pontosidő / hőmérő kijelzőket valamint fociban használt játékos cseretáblákat.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-291-4058, +36-30-962-5272
Email:telenit@telenit.hu
Honlap:https://telenit.hu
Facebook:https://www.facebook.com/pg/telenit
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek