BB-Bike Kerékpárüzlet és Szerviz

1188 Budapest, Címer u. 89. | +36-1-295-1377 | http://www.bbbike.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Családi vállalkozásunk 1998 márciusában kezdte működését. Fő tevékenységi körünk a különböző típusú kerékpárok, a kerékpárokhoz tartozó alkatrészek és kiegészítők értékesítése. Emellett kerékpárok javítását (MTB, hagyományos, gyermek) és igény szerinti összeszerelését végezzük. Nagy hangsúlyt fektetünk az általunk értékesített kerékpárok teljes körű alkatrészellátására, precíz szerviz munkáinak elvégzésére, az udvarias és készséges kiszolgálásra.

Célunk, hogy minden korosztály kedvező áron juthasson hozzá a számára legmegfelelőbb kerékpárhoz, és a biciklizés feledhetetlen élményé váljon.

Webáruházunk kényelmesebbé teszi Önnek a kerékpárok megtekintését, kiválasztását, anélkül, hogy utaznia kellene. Minden bicikli amit az oldalunkon bemutatunk megrendelhető, rendelés után üzletünkben személyesen kipróbálható, megtekinthető. Üzletünkben választhat sok kerékpáros kiegészítő között, amit azonnal díjmentesen felszerelünk kerékpárjára. Amennyiben személyesen nem tud eljönni, kérheti kerékpárjának díjmentes kiszállítását.

Bicikli üzletünk csak magyar gyártású kerékpárokkal foglalkozik, (kivéve egyes BMX bicók) mert úgy érezzük, hogy a kerékpárok világában kifejezetten a magyar kerékpárosoknak készülnek és megfizethetők. Kínálatunkban megtalálja a Schwinn-Csepel, Gepida, Neuzer, Mali, Hauser és a Mongoose kerékpárokat.

Várjuk szeretettel, legyen Ön is partnerünk!

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 18.00
Kedd10.00 – 18.00
Szerda10.00 – 18.00
Csütörtök10.00 – 18.00
Péntek10.00 – 18.00
Szombat09.00 – 13.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.