Deltabolt - órajavítás, kulcsmásolás, gravírozás, bélyegzőkészítés - Lőrinc Piac

1183 Budapest, Balassa Bálint u. 2-10. | +36-20-260-8414 | http://www.deltabolt.hu
Desktop

Cégünk több mint 12 éve foglalkozik órák javításával, szervizelésével.

Elemcsere, szíjcsere, rugósfül csere/pótlása, kisebb javítások a helyszínen megvárhatóak.  A nagyobb munkákat több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező órásmester végzi műhelyében.

Órák javítása mellett értékesítéssel is foglalkozunk: női, férfi és gyermek karórák mellett ébresztőórák és faliórák találhatóak kínálatunkban!

Ezek mellett lehetőség van ajándéktárgyak vásárlására (könyvjelzők / plakettek / tollak / kulcstartók / poharak / kulacsok / serlegek) illetve gravíroztatására, amivel személyesebbé tehetjük az ajándékot!

Gravírozunk illetve készítünk névtáblát, tájékoztató táblát, különböző címkéket, kitűzőket, kutyabilétát.

Bélyegzőkészítés rövid határidővel, helyben. (Akár 1 óra alatt.) Különböző méretű és formájú bélyegzők készítését vállaljuk.

Többféle kulcs másolását vállaljuk, kezdve az egyszerűbb cilinderes kulcsoktól, a bonyolultabb lapon mart kulcsokig. Speciális kulcsok beszerzését is vállaljuk.

Szeretettel várjuk meglévő és új ügyfeleinket!

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 14.00
Kedd08.00 – 16.00
Szerda08.00 – 16.00
Csütörtök08.00 – 16.00
Péntek08.00 – 16.00
Szombat08.00 – 12.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Mészáros Erika
Telefon:+36-20-260-8414
Email:deltaboltbt@gmail.com
Honlap:http://www.deltabolt.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek