Jó Arcok Jó Borok Webáruház

1188 Budapest, Saláta u. 9. | +36-1-291-1503, +36-20-432-1217, +36-20-337-5947 | http://www.joarcokjoborok.hu
Desktop

A borászok saját, közösen létrehozott online borboltja és hírportálja.

Kedvezményesen vásárolhat közvetlen a pincéből, Budapesten ingyenes kiszállítással már 1 palacktól.

Az elmúlt húsz év során a borfogyasztói szokások hazánkban félelmetes ütemben változtak. A szinte csak tömegtermeléssel foglalkozó állami gazdaságok árnyékából kiléptek a magas minőséget készítő kisebb-nagyobb családi borászatok. A magyar agrárium legsikeresebben működő üzletágává nőtte ki magát, ami példaértékű lehet országunkban. Siker-sztoriról van szó, ami még koránt sem ért véget. Ma trendi a borozás, kóstolás, és az sem baj, ha az ember tisztában van az alapokkal. Ez nem csak egy alkoholos ital, készítése művészi mestermunka. Ennek a szolgálatában állnak a lelkes borászok.

A bor körül eltöltött évek alatt számos bort kóstoltam és rengeteg gazdával ismerkedtem meg, sőt mi több komoly barátságok kialakulására kaptam lehetőséget. Az ő segítségükre szeretnék lenni ezzel a szolgáltatással, hogy minél szélesebb körben ismerjék meg őket, értékeljék és fogyasszák boraikat. Ha azonosítani tudom a bort a készítőjével, és vannak közös szemléleteink, akár jó arcnak tartom, annál nagyobb élményben lehet részem a bor fogyasztása során, ez garantált.

A Borászoknak egyetlen módon tudjuk tetszésünket kinyilvánítani, ha minél többet kóstoljuk valamint vásároljuk az általuk készített borokat.

Solymos Gergely

További információk:

Egyéb utalványok, kártyák:Városgazda Kártya

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Solymos Gergely Tamás - Carnarius Kft.
Telefon:+36-1-291-1503, +36-20-432-1217, +36-20-337-5947
Email:info@joarcokjoborok.hu
Honlap:http://www.joarcokjoborok.hu
Facebook:https://www.facebook.com/joarcokjoborok
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.