Lőrinc Center Bevásárlóközpont

1182 Budapest, Üllői út 661. | +36-1-428-8020/Bérbeadás és üzemeltetés | http://www.lorinccenter.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A hatezer négyzetméter alapterületű Lőrinc Center kiváló lokációban, Pestszentlőrinc egyik legforgalmasabb részén működik, a kerület egyik legismertebb és leglátogatottabb üzletközpontjává vált az elmúlt években.

A bevásárlóközpont regionális szolgáltatóházként is üzemel, hiszen nem csak a kiskereskedelmi márkák, hanem a szolgáltatások tekintetében is a helyi lakosság valamennyi igényét maximálisan kielégíti. A több mint 30 üzlet a bérlők számára megfelelő szinergiahatást biztosít, hiszen az egyes üzletek célközönsége egyetlen látogatás alkalmával több kiskereskedelmi egységet is felkeres.

Az üzletközpontban a ruházati termékeket kínáló boltok széles körben állnak rendelkezésre, a látogatók szinte valamennyi ügyes-bajos dolgukat elintézhetik, miközben a nagybevásárlást is lebonyolíthatják a Penny Marketben. A népszerű márkák mellett drogéria, dohánybolt, bankfiók, utazási iroda és sok más üzlet is megtalálható.

Nyitvatartás:

Üzletek:

  • Hétfő-Szombat: 09.00 - 20.00
  • Vasárnap: 10.00 - 18.00

Éttermek, kávézók:

  • Hétfő-Vasárnap: 10.00 - 22.00

Az egyes üzletek nyitva tartása eltérhet.

További információk:

Parkolás:saját parkolóban ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Mark Consulting Kft.
Telefon:+36-1-428-8020/Bérbeadás és üzemeltetés
Honlap:http://www.lorinccenter.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.