Magyarországi Szamaritánusok Budapesti Szociális Egyesülete

1185 Budapest, Üllői út 758. | +36-1-294-0094, +36-70-567-3361 | http://www.olaszorszaginyaralas.hu
Desktop

OLASZ  LAKÓKOCSIS  NYARALÁS

A Magyarországi Szamaritánusok Budapesti Szociális Egyesülete, mint közhasznú egyesület az alapszabályában foglalt fő feladatai megvalósításához, ezen belül pedig a működési területét érintő lakosság körében a szociális rászorultságban élők támogatását tartja szem előtt.

Konkrét célként megjelölve a Szamaritánus tagszervezetek, tagok és pártoló tagok, Nagycsaládosok, egészségügyi dolgozók, részére az általunk szervezett szociális üdültetések körülményeinek korszerűsítését.

A célcsoport kiválasztásánál azt vettük figyelembe, hogy az üdülések során a legtöbb hasonló adottságú és a célcsoport által elérhető üdülőhelyen 2, maximum 3 gyermek fogadására vannak felkészülve. Az ennél nagyobb családok számára komoly gondot és nehézséget jelent a gyerekekkel való nyaralás megszervezése és kivitelezése.

A második célcsoport az iskolások, középiskolások életmód táborozásaira anyagi nehézségek miatt nem, vagy csak szülői erőfeszítések árán jelentkező gyerekek.

Egy olasz kisváros négycsillagos kempingjének vezetésével több éves jó kapcsolatunk révén, igen előnyös helyfoglalási árakon tudunk május közepétől szeptember közepéig 17 lakókocsiban, összesen 1200-1250 személy részére elhelyezést biztosítani. A lakókocsik teljesen felszereltek(csak ágyhuzatot kell vinni), elő-sátorral, közvetlenül a tenger partján. Igen kulturált körülmények között tölthetik a résztvevők itt a szabadidejüket.

Többek elmondása szerint a Magyarországi Szamaritánusok Budapesti Szociális Egyesületének támogatása és munkája nélkül nem engedhették volna meg maguknak, hogy ebben a Campingben nyaraljanak.

Jelentkezés: +3670 5673361 * +361 2940094 * usb@szamaritanusok.hu *1185 Budapest.Üllői út 758.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Egyéb utalványok, kártyák:Tagoknak, pártoló tagoknak 5-8 % kedvezményt adunk. A pártolótagság 1 évre 1.200 HUF/család. Bárki lehet pártoló tag.
Wifi:fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Agócs Sándorné Judit
Telefon:+36-1-294-0094, +36-70-567-3361
Email:usb@szamaritanusok.hu
Honlap:http://www.olaszorszaginyaralas.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.