Iskolafejlesztéseket jelentett be Kucsák László az évnyitón

Oszd meg másokkal!

Desktop
A bejelentés Kucsák László Facebook-oldalán is megjelent
A bejelentés Kucsák László Facebook-oldalán is megjelent

Közel egymilliárd forintos támogatást nyert el három kerületi oktatási intézmény – a Gulner Gyula Általános Iskola, a Brassó Utcai Általános Iskola és a Kastélydombi Általános Iskola. Erről szeptember elsején beszélt Kucsák László, Pestszentlőrinc-Pestszentimre országgyűlési képviselője a Gulner Gyula Általános Iskola tanévnyitóján.

"A megvalósuló beruházás mind az intézményekben tanító pedagógusok, mind az odajáró gyermekek életét, jövőjét nagymértékben meghatározza. Kucsák László, Pestszentlőrinc-Pestszentimre országgyűlési képviselője lobbitevékenységének és a kormánnyal összehangolt munkájának eredményeként ismét egy jelentős, közel egymilliárd forintos támogatást sikerült elnyerni három kerületi oktatási intézmény – a Gulner Gyula Általános Iskola, a Brassó Utcai Általános Iskola és a Kastélydombi Általános Iskola – befogadóképességének növelésére." - áll az önkormányzat honlapján olvasható részletes tudósításban. Eszerint szerint szóba került még a megnyitón a CSOK, az ingyenes tankönyvek, az ingyenes füzetcsomagok és még sok más örömteli hír.

A képviselő saját Facebook-bejegyézése alatt lévő beszélgetésben felmerült, hogy a Kapocs Iskolára is ráfére egy kis törődés.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek