Két éjjel lezárják az Igló utcai vasúti átjárót

Oszd meg másokkal!

Desktop
Két éjszakára lezárják
Két éjszakára lezárják

Vágányszabályozási munkák miatt lezárják az Igló utcai vasúti átjárót Szemeretelep vasútállomásnál október 6-ról (péntekről) október 7-re (szombatra) és október 9-ről (hétfőről) 10-ére (keddre) virradóan 22:00-től 4:00-ig, ezért a 900-as autóbusz módosított útvonalon jár - jelezte a BKK.

Az Igló utcai vasúti átjáró lezárása idején

  • a Ráday Gedeon utcai hídon át lehet a vasúti pályát keresztezni;
  • az Igló utca, valamint a városhatár felől érkezők a Gyömrői úton át a Csévéző utca–Gyömrői út–Ráday Gedeon utca csomópontban balra fordulva tudnak a vasútvonaltól délre fekvő városrészbe eljutni;
  • a Szemeretelepről az Üllői úton át a Ráday Gedeon utcán keresztül érhető el a Gyömrői út.

 

A lezárás ideje alatt a 900-as autóbusz a Liszt Ferenc Airport felé az Üllői útig a menetrend szerinti, majd az Üllői út–Haladás utca–Bessenyei György utca–Ráday Gedeon utca–Gyömrői út módosított útvonalon halad, és nem érinti az Üllői út, a Selmecbánya utca és a Szent László utca megállóhelyet. Az autóbuszok ideiglenesen a 950-es autóbusz Honvéd utca, Iparvasút és Madarász utca; a 198-as autóbusz Szarvas csárda tér, Regény utca, Lőrinci temető és Kosztolányi Dezső utca; valamint a 200E autóbusz Csévéző utca megállójában állnak meg.

A busz a Dél-pesti autóbuszgarázs felé a Szemeretelep vasútállomásig menetrend szerinti, majd a Gyömrői út–Ráday Gedeon utca–Üllői út–Cziffra György utca módosított útvonalon halad és nem érinti a Szemeretelep vasútállomás, a Szent László utca, a Selmecbánya utca és a Bajcsy-Zsilinszky út megállóhelyet. Az autóbuszok ideiglenesen a 980-as autóbusz Fedezék utca, Kosztolányi Dezső utca, Lőrinci temető és Gárdonyi Géza utca, a 193E autóbusz Szarvas csárda tér, valamint a 950-es autóbusz Madarász utca és Iparvasút megállóhelyén állnak meg.

Megváltozó átszállási kapcsolatok

  • A Belvárosból a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér felé: a 950-es autóbuszról változatlanul a Honvéd utcánál lehet leszállni, de a 900-as autóbusz nem a Honvéd utcában, hanem az Üllői úton, a 950-es autóbusz Belváros irányú megállóhelyén áll meg.
  • A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről a Belváros felé: a 900-as autóbuszról a Szarvas csárda térnél lehet leszállni, a Ráday Gedeon utcában. A 950-es autóbusz az Üllői úton áll meg.
  • A Dél-pesti autóbuszgarázs felől Pestszentimre felé: a 900-as autóbusz nem a Honvéd utcában, hanem az Üllői úton, a 950-es autóbusz Belváros irányú megállóhelyén áll meg.
  • Pestszentimre felől a Dél-pesti autóbuszgarázs felé: a 950-es és a 950A autóbuszról a Honvéd utcánál lehet leszállni. A 900-as autóbusz a Cziffra György utcában áll meg.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek