Vasárnap újra az 50-es vonalán jár a Fényvillamos

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: Nagy Gábor István)
(fotó: Nagy Gábor István)
A BKV idén immár kilencedik alkalommal indította útjára az adventi, karácsonyi és újévi időszak fővárosi látványosságát, a Fényvillamost. December 10-én, ebben a szezonban utoljára, az 50-es villamos vonalán utazhatunk vele.

A Fényvillamos szerelvényei a két utolsó UV-szerelvények is egyben, amelyek – immár nosztalgiavillamosként – még forgalomban vannak. A hajdan 375 Ganz UV motorkocsiból álló UV járműpark utolsó mohikánjai még 1964-65-ben álltak forgalomba, és amellett, hogy Fényvillamosként 3500 méternyi fényfüzérrel felszerelve kicsik és nagyok szívét töltik el ünnepi hangulattal – igazán múltidéző érzés utazni rajtuk. A mára közkedveltté vált év végi járat 39.200 fehér és kék színű égővel szórja a fényt, így nem csoda, ha megbámulják, amerre csak elhalad.

A Fényvillamos normál díjszabással vehető igénybe.

December 10-én, vasárnap az alábbi időpontokban indul a végállomásokról:

  • Határ út: 17:00, 18:07, 19:15 és 20:20
  • Béke tér: 17:32, 18:40, 17:47 és 20:53
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek