Megnyílt az ország első, közvetlen terminál-összeköttetésű repülőtéri szállodája

Oszd meg másokkal!

Desktop
A reptéri szálloda (fotó: Koszticsák Szilárd - MTI)
A reptéri szálloda (fotó: Koszticsák Szilárd - MTI)

Január elején nyílt meg Magyarország első, közvetlen terminál összeköttetéssel rendelkező repülőtéri szállodája, a 145 szobás, 300 ember elszállásolására képes ibis Styles Budapest Airport Hotelt, a WING Zrt. építette 3,2 milliárd forintért – mondta Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója szerdai sajtótájékoztatóján.

A repülőtéri hotel megépítését hiánypótló fejlesztésnek nevezte a turizmus szempontjából, Európában ugyanis már szinte minden fővárosban vannak reptéri szállodák. A szállodát úgy alakították ki, hogy az egyaránt megfeleljen az üzleti utak miatt Magyarországra érkezőknek, a turistáknak, a családoknak, magyaroknak és külföldieknek. Ezen felül a szállodát igénybe vehetik még a reptéren működő vállalatok dolgozói, a pilóták és a légi forgalomban dolgozó kollégák is. A szállodában étterem, bár és 250 ember befogadására képes konferencia részleg szolgálja a vendégek kényelmét.

300 ember elszállásolására képes (fotó: Koszticsák Szilárd - MTI)

A 2-es terminál és a szálloda között 200 méter a távolság. A hotelben 127 úgynevezett standard szoba (16-19 négyzetméteresek), 10 junior suite (23-24 négyzetméteres) és 8 suite (33-34 négyzetméteres) szoba található, mindegyik légkondicionált és hangszigetelt.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?