2019-ben már új villamosokon utazhatunk az 50-es vonalán

Oszd meg másokkal!

Desktop
Jövőre érkeznek az új villamosok.

Korábbi cikkek a témában:

Tavaly novemberben a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a BKK aláírta a „Budapesti villamos- és trolibusz járműprojekt II. ütem” című projekt Támogatási Szerződését, 2017. december 21-én pedig a Támogatási Szerződés 1. számú módosítását.

A megkötött támogatási szerződés értelmében december 29-én a BKK 17,6 milliárd forint értékben 26 darab villamosra vonatkozó lehívó levelet megküldte a CAF S.A. részére, mely megrendelést a gyártó 2018. első napjaiban visszaigazolta.

Az új járművek várhatóan 2019 elejétől folyamatosan érkezhetnek Budapestre, majd az előírt próbafutások és vizsgák után állhatnak forgalomba – közölte a BKK.

Mint korábban megírtuk, az új villamosokkal a kispestiek és a pestszentlőrinciek is jól járnak, a 21 darab rövid CAF villamos egy részét ugyanis az 50-es vonalon tervezi forgalomba állítani a BKK. A villamosfejlesztés részeként ezen a vonalon négy megálló akadálymentesítését is elvégzik.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek