Forgalomkorlátozások az Imre-Lőrinc futóverseny miatt

Oszd meg másokkal!

Desktop

Tizenharmadik alkalommal rendezik meg az Imre-Lőrinc futóversenyt a Kisfaludy utca, a Lőrinci út, a Kettős-Körös utca és a környező utak, útszakaszok forgalmának korlátozásával. A korlátozások miatt március 15-én 6 óra és 16:30 között a Gilice tér és a Kisfaludy utca között módosul a 184-es busz útvonala, az autóbuszok a 182-es járat útvonalán közlekednek - jelezte a BKK.

Március 15-én a futóverseny idején az alábbi közúti forgalomkorlátozásokra kell számítani:

  • Lezárják a forgalom elől a Kisfaludy utcát a Nemes utca és a Vezér utca között 6:00-tól 16:30-ig.
  • Lezárják a Lőrinci út–Kettős-Körös utca–Péterhalmi utca–Fogoly utca útvonalat a Péterhalmi utca és a Dráva utca közötti szakaszon 9:20-tól 12:05-ig.
  • Lezárják továbbá a Mályinka utca–Bököny utca útvonalat a Mályinka utca és a Dráva utca közötti szakaszon 9:50-től 11:40-ig.

A 184-es autóbusz közlekedése

Várhatóan 6:00 és 16:30 között a 184-es busz a Gilice tér és a Kisfaludy utca között módosított útvonalon, a 182-es járat vonalára terelve közlekedik, ezért nem érinti a Kisfaludy utca (Nemes utca) és az Obszervatórium közötti megállókat. A terelt vonalszakaszon a 184-es buszra a Kisfaludy utca és az Alcskai úti lakótelep között a 166-os, majd a Gilice térig a 182-es megállóiban lehet felszállni. A futóverseny helyszínének kényelmesebb megközelítése érdekében a menetrendben írtakon felül Kőbánya-Kispest végállomástól 10:25-kor, 10:40-kor és 10:55-kor is indul egy-egy 184-es busz, amellyel a Kisfaludy utca megállóhelyig lehet utazni.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek