Pótlóbusz jár az 50-es helyett a Határ út és a Lajosmizsei sorompó között négy júniusi estén

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: BKK)
(forrás: BKK)

Június 16-án, 17-én 20 óra, június 26-án és 27-én pedig 22 óra után rövidített útvonalon, a Béke tér és a Villanytelep között jár az 50-es villamos, mert a vonal Határ úti végállomásán a BKV felújítási munkákat végez. A Határ út és a Lajosmizsei sorompó között pótlóbusz viszi az utasokat. Június 18-a és 26-a között az 50-es villamos a teljes vonalon jár, azonban a Határ úti végállomást áthelyezik a jelenlegi szükség-leszállóhelyre – jelezte a BKK.

Az 50-es villamos közlekedése június 16-án, 17-én, valamint 26-án és 27-én késő este

Június 16-án (szombaton) és 17-én (vasárnap) 20 órától, június 26-án (kedden) és 27-én (szerdán) pedig 22 órától az utolsó járatindulásig az 50-es villamos rövidített útvonalon, Pestszentlőrinc, Béke tér és a Villanytelep között közlekedik. A Határ út és a Lajosmizsei sorompó között pótlóbusz jár 50-es jelzéssel az Üllői úton, amelyre a Határ út M és a Lajosmizsei sorompó között a 914-es busz megállóiban lehet felszállni.

A pótlóbusz Lajosmizsei sorompó végállomása a Liszt Ferenc utcában, az Üllői út torkolata előtt található.

Áthelyezett végállomás június 18-26. között

Június 18-án (hétfőn) az első járatindulástól 26-án (kedden) 22 óráig az 50-es villamos a teljes vonalán közlekedik, azonban a Határ úti végállomási le- és felszállóhelyét nagyjából 70 méterrel áthelyezik: a villamosokra a jelenlegi szükség-leszállóhelyen lehet felszállni.

A villamosról pótlóbuszra átszálláskor nem szükséges új jegyet érvényesíteni.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?