Szombattól éjjel is jár a 200E

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: BKK)
(fotó: BKK)
Éjszaka máshol lesz a végállomása.

Június 16-tól, szombattól éjjel-nappal közlekedik a 200E busz, nappal Kőbánya-Kispest metróállomásig, míg a metró üzemidején túl (késő éjszaka és kora hajnalban) a jobb átszállási kapcsolatok érdekében a buszok Határ út metróállomástól indulnak. Ezáltal kényelmesebb, összehangolt átszállási kapcsolat áll rendelkezésre a belvárost érintő éjszakai járatokkal – jelezte a BKK.

A 200E éjjel-nappali üzemével párhuzamosan a 900-as éjszakai busz közlekedtetése nem indokolt, így az a továbbiakban nem jár. A dél-pesti lakóterületek felől a repülőtér elérését éjszaka a 980-as és a 200E autóbusz – Csévéző utcai átszállással – továbbra is biztosítja – írta közleményében a BKK.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek