Ismét megjelent a Béke tér rendezésére kiírt ajánlati felhívás

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: BKK)
(forrás: BKK)
Október 3-án ismételten megjelent a Béke tér komplex rendezésére vonatkozó kivitelezési közbeszerzési eljárás ajánlati felhívása.

A közlekedés fejlesztése érdekében a Fővárosi Önkormányzat finanszírozásában, a BKK Zrt. beruházásában épül át a Béke tér környéke, az Üllői út a Marosvásárhely utca és a Háromszéki utca között. A 2018 tavaszán kiírt közbeszerzési eljárás benyújtott ajánlatok hiányában eredménytelenül zárult, így új eljárás lefolytatása vált szükségessé – írta közleményében a BKK.

A fejlesztés során megújulnak az utak és járdák felületei, illetve a környéken közlekedő autósok számára parkolóhelyeket létesítenek. Átépül a Béke téri villamos-végállomás peronja, valamint a terület közvilágítása is. A projekt során a terület zöldfelületeinek a megújításával, nyilvános illemhely kialakításával és közterületi óra kihelyezésével fejlesztik a teret. Amennyiben a közbeszerzési eljárás ezúttal sikeresen zárul, a vállalkozói szerződés megkötését követően, előreláthatóan 2019 márciusában megkezdődhetnek a mintegy fél évig tartó kivitelezési munkálatok.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?