Rászabadult a forgalom a Kerékvágás útra

Oszd meg másokkal!

Desktop
A földutat nem ilyen forgalomra tervezték
A földutat nem ilyen forgalomra tervezték

Mint megírtuk, december közepéig lezárták az Alacskai út egy szakaszát, mert csatornáznak, aztán pedig felújítják az utat. Ez alapvetően jó hír, vannak azonban, akik nem örülhetnek felhőtlenül.

A Kerékvágás út lakói nem örülnek a korszerűsítésnek, mert az Alacskai út forgalma most az ő nyakukba szakadt. Hiába tettek ki tiltótáblát, az autósok semmibe veszik, ellenőrizni pedig nem ellenőrzi senki az új forgalmi rend betartását. Hiába kérték ezt a lakók az önkormányzattól és a rendőrségtől, hiába jelezték a problémát a terület önkormányzati képviselőjének. Az egyik elkeseredett lakó levelét idézzük alább.

„Mit ér egy KRESZ-tábla hatálya? SEMMIT! Ha nincs, aki betartja. Mert a kerület rendőrsége nem ér rá. A Kerékvágás utcára szakadt az Alacskai út forgalma. Táblával levédték de a t. vecsési gyáli autósok lesz@rnak minket a táblánkkal együtt. T. lőrinci rendőrkapitány úr. Még működik az őrizünk és védünk?? Szenvedünk a portól. No és azután, majd ha beáll az esős idő, a sok autó a földes utunkból egy mély sártengert varázsol, fröccsentve kerítésre, házra a sárga mézgát.”

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?