Pestszentlőrinci szobrász készítette el Bud Spencer szobrát, amit szombaton avatnak fel

Oszd meg másokkal!

(forrás: Tasnádi Szandra)
(forrás: Tasnádi Szandra)

Tasnádi Szandra, Pestszentlőrincen élő fiatal szobrászművész készítette el Bud Spencer egészalakos, életnagyságúnál is nagyobb köztéri szobrát, amit november 11-én, délután 3 órakor avatnak fel a józsefvárosi Corvin sétányon.

A szobor Terence Hill gyászbeszédére utalva a vállán nyerget tartó, felénk közeledő Bud Spencert ábrázolja – írta az alkotó a Facebook-oldalán.

Bud Spencer a világon először Budapesten kap szobrot! Emlékművének avatására minden rajongót és érdeklődőt szeretettel várnak. Az avatóünnepségen jelen lesznek Bud Spencer gyerekei is, Cristiana Pedersoli, Diamante Pedersoli, Giuseppe Pedersoli. Fellép a SpencerHill Magic Band.

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek