Kiállítással és népi operával köszönti a magyar kultúra napját a PIK

Oszd meg másokkal!

A magyar kultúra napja tiszteletére két programot is kínál a Pestszentimrei Közösségi Ház ebben az évben a magyar filmművészet és a zene jegyében.

Január 17-én, szerdán, 18 órakor Sós László és Kemény Éva (So-Ky) grafikus páros válogatott műveiből rendezett Filmplakátok című kiállítását Feledy Balázs művészettörténész, művészeti író nyitja meg. A tárlat január 31-ig látogatható.

Január 21-én, vasárnap, 15 órakor Nimród regéje – Szimfonikus népi opera 2 felvonásban Kovács Nóri énekes előadásában. A darab az Őshaza emlékezetéről szól, melyben még Aranykori állapot uralkodott. Amikor a Jó Isten lenézett a Földre, egy gyönyörű szép helyszínt látott, és ez a Kárpát-medence volt. Egy csillagból gyúrt almát ejtett ide középre, ahol a szíve nagyot dobban a Földnek, mely meggyökerezett és csodálatos Életfa hajtott ki belőle.

A belépés díjtalan, de előzetes jelentkezést kérnek a PIK elérhetőségeinek egyikén.

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek