Aranysityakot minden gyerek fejébe!

Oszd meg másokkal!

Desktop
Lackfi János könyvtárosok körében (forrás: Facebook)
Lackfi János könyvtárosok körében (forrás: Facebook)

Kerületi iskolák, szociális intézmények kapták meg az Aranysityak című antológiát.

Kortárs költők verseiből szerkesztette Lackfi János az Aranysityak című antológiát, melyben kicsiknek és nagyoknak egyaránt szóló versek sorakoznak. A kötet több szempontból is rendhagyó: Molnár Jacqueline ugyanis megfestette mindegyik költő portréját, és a versekhez kapcsolódó illusztrációkkal egy vizualitásában is remek könyvet hozott létre. Rendhagyó azért is, mert Lackfi János külön kis bevezetőkkel ébreszt kedvet a versekhez.

Ebből a kötetből kapott most 60 darabot 27 kerületi egyházi és állami iskola, valamint három szociális intézmény, ahol hátrányos sorsú vagy gyermekotthonos gyerekekkel foglalkoznak – adta hírül Lackfi János a közösségi oldalán.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek