Egy úton – közösségi és családi nap

Oszd meg másokkal!

Desktop
Katt a nagyobb képért!
Katt a nagyobb képért!

Nagyszabású egész napos közösségi és családi program várja az érdeklődőket a Pestszentimrei Sportkastélyban szeptember 22-én délelőtt 10 órától. A rendezvény ingyeneses, kivéve az esti Caramel-koncert, amin jótékonysági adományjegy vásárlásával lehet részt venni.

A rendezvény a kerületi egyházak szervezésében és felajánlásából, valamint az önkormányzat anyagi támogatásával valósul meg.

  • 11 órától a benti nagyszínpadon az Aranyszamár utazó bábaszínház Wass Albert Az erdő könyve című darabját adja elő.
  • 14 órától Varró Dániel és Molnár György verses-zenész műsora várja a gyerekeket.
  • 16 órakor ünnepi istentisztelet lesz, melynek fő témája az álmok, a hit és az életváltozás, amelyről ismert személyek is vallanak majd. Előtte Jakab Cintia műsorvezető-riporter segítségével képet kapunk a kerületi gyülekezetek életéről, specialitásáról.
  • 18 órakor Pál Feri atya a vágyakról, a célokról és a küzdelmekről beszél majd Elégedetten az élettel című előadásában.
  • 20 órától Caramel jótékonysági koncerttel záródik a nap, amelyre kizárólag a Margaréta Virágüzletben (Nemes utca 25.) lehet adományjegyet igényelni, amelyre a javasolt minimális adomány 1 000 Ft.

Az egész nap jótékonysági célja a kerületben élő hátrányos helyzetű tehetséges gyermekek támogatása.

A Sportkastély melletti területen számos program várja a családokat.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek