A máig ható múlt – előadássorozat

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop
Katt a nagyobb képért!
Katt a nagyobb képért!

PAIS ISTVÁN
filozófiatörténész, nyugalmazott egyetemi docens tartja, aki 1957-től 2002-ig az ELTE Bölcsészettudományi Karán oktatott – a legutóbbi négy tanítási évben pedig „A Biblia igazi világa”, „ Hódolat a múlt bölcselőinek” , „ A csodálatos antik világ”, „Ember és történelem” címmel tartott sorozatokat a K. B. K. H.-ban. Az általa irt nagy terjedelmű könyvek (”Ember és vallás”, „Antik bölcsek, gondolatok, aforizmák”, „A görög filozófia”, „Bibliai érdekességek, történetek, aforizmák”, „A filozófia története”) igen fontos témaköröket vizsgálnak és páratlanok a hazai irodalomban. Mostani kurzusa, amelyre szeretettel invitálja az érdeklődőket a Kondor Béla Közösségi Ház, az emberi lét múltbeli és ma is nagyon időszerű kérdéseiről szól. Mégpedig úgy, hogy az igazságot törekszik a hallgatók elé tárni.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek