Macifül baba-mama klub - Kötődő Körút 2 hordozási tanácsadással és Macifül játszóház

Programot feltöltötte:
babamamaklub18

Oszd meg másokkal!

Desktop
Macifül baba-mama klub - Kötődő Körút 2 hordozási tanácsadással és Macifül játszóház
Macifül baba-mama klub - Kötődő Körút 2 hordozási tanácsadással és Macifül játszóház

A Macifül baba-mama klub szeretettel vár mindenkit a Macifül játszóházba a Rózsa Művelődési Ház kistermében!

Klubunkba ezen a napon megérkezik a Kötődő Körút 2 részeként az országjáró vándorkendő, melyet a játék és kötetlen beszélgetés mellett ismét INGYENES (a Hordozóház jóvoltából) hordozási tanácsadás kísér.

“A Kötődő Körutat 2016 tavaszán álmodta meg pár hordozós anyuka, a világvándor kendők ötlete nyomán. Az országvándor kendő bejárja Magyarországot, és ezáltal megmutatja, hogy a hordozás mindenhol jelen van az országban! Nem mellesleg pedig bemutatja hazánkat a fogadó családok szemüvegén keresztül. 2016 május elején kezdődött a vándorút Diósdon, először Nyugat- majd Kelet-Magyarországon át adták a hordozós családok kézről kézre, s végül Budapesten, a kerületeket sorra véve fejeződött be ez a hatalmas kör. A Kötődő Körút továbbgondolásaként bemutatjuk, milyen közösségeket épít(ett)ünk.”

Az országjáró vándorkendőről aznap készült fotók és a klubunk bemutatkozása fel fog kerülni erre az oldalra: https://kotodokorut2.wordpress.com/ 

A vándorkendő mellett az érdeklődők kipróbálhatnak különböző hordozó eszközöket, módszereket és tapasztalatot cserélhetnek:

  • ha már hordozol, de szívesen kipróbálnál másfajta eszközt, esetleg más módszert,
  • ha segítenél másnak a saját eszközöd vagy módszered bemutatásában,
  • ha tervezel hordozni, de nem tudod melyik eszköz vagy módszer lenne neked és a babádnak ideális,

akkor itt a remek alkalom!

FONTOS: Luczay Réka Laura hordozási tanácsadó egy bőröndnyi hordozóeszközt hoz magával a Hordozóházból, amiből válogathattok a próba során. Ő segít majd nektek a hordozó eszközök és módszerek helyes használatában is! A próbálgatásnál legyetek nagyon óvatosak és körültekintőek a magatok és babátok épsége érdekében!

Ingyenes programjainkon kikapcsolódhatsz, feltöltődhetsz, megpihenhetsz, miközben gyermeked is jól szórakozik és egy közösség része lehettek!

Már van néhány közösbe felajánlott játékunk is, de hozhatsz magaddal is a közös játék idejére. Ha van olyan játékod, amit nem használtok, felajánlhatod a közösség számára.

Találkozzunk ismét SZERDÁN, 10:00 és 12:00 óra között!

2018. január 24. szerda,
10.0012.00
Telefon: 
+36-1-2909498
+36-1-2912896
+36-20-3173137
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?