Macifül baba-mama klub - Maminbaba bemutató és Macifül játszóház

Programot feltöltötte:
babamamaklub18

Oszd meg másokkal!

Desktop
Macifül baba-mama klub - Maminbaba bemutató és Macifül játszóház
Macifül baba-mama klub - Maminbaba bemutató és Macifül játszóház

A Macifül baba-mama klub szeretettel vár mindenkit egy közös játékra és a szokásos kötetlen beszélgetésre a Rózsa Művelődési Ház kistermében!

Kipróbálnád milyen latin zenére táncolva, szórakozva csinosodni, miközben gyermeked is testközelben van?
Gyere, mozogj velünk!

Vendégünk lesz Ardai Tímea és Simó Edit Maminbaba trénerek, akik rövid bemutatót (20-30 perces) tartanak a klubban, hogy az érdeklődők kipróbálhassák milyen is ez a mamás-babás mozgásforma.
A bemutatóra hoznak magukkal hurcikat és segítenek is felkötni benne a babókat, de akinek van sajátja (anatómiailag helyes hordozóeszköz, tehát pl. nem kenguru), hozhatja magával.
AKINEK SZÜKSÉGE LENNE HORDOZÓRA, KÉRJÜK A FACEBOOK ESEMÉNYNÉL KOMMENTBEN VAGY EMAILBEN JELEZZE!
(A hurcikat az óra után próbálgatni is lehet, de mivel a trénerek nem hordozási tanácsadók, - csak személyes tapasztalataikat tudják megosztani - így mindenki csak saját felelősségre tegye.)

A Maminbaba – Hordozós latin fitness egy igazán szórakoztató, mégis csinosító mozgásforma latin tánc alapokkal. Könnyen követhető elemekből áll, így sem táncos, sem másféle sportos előképzettség nem szükséges hozzá. Nagy előnye, hogy a gyermekünkkel együtt végezhető, mert a Maminbaba órák alatt a babák valóban a hordozóba kötve, vagy pocakban ringatóznak a kellemes latin zenére. Így aztán a picik gyakran elalszanak, mialatt anyukájuk kikapcsolódik és észrevétlenül fogy. Mivel a táncos mozgásforma boldogsághormonokat szabadít fel, garantáltan javítja az anya közérzetét is. A gyakorlatok úgy vannak kialakítva, hogy azt elöl- és háton hordozott babákkal is biztonsággal, és kiváló erősítő hatással el lehet végezni. Gyógytornász, hordozási- és szoptatási tanácsadó ajánlásával!

A trénerek rövid bemutatkozója:

Ardai Tímea, két gyermekes anyuka, 2 éve lett tréner. Fontos számára, hogy ne csak megtartsa az órákat, hanem jó hangulatban egymást segítve, egy kis babás közösséget hozzanak létre együtt. Oktatóként a mozgás mellett megismerteti az anyukákat a hordozás jótékony hatásaival is. A latinos ritmusok mellett más mai zenék és a kifejezetten alakformáló Maminbaba koreográfiák sem maradnak ki a repertoárjából.

Simó Edit klubtagunk már a várandóssága alatt rátalált a Maminbabára és mire kisfia 3 hónapos lett, elvégezte a trénerképzést is. Már gyerekkora óta élete része volt a tánc, balettozott, musicalben táncolt, rúdsportolt és néhány éve saját légtorna stúdiót is nyitott. Majd a Maminbaba az élete része lett. Nyugalmat, magabiztosságot és rengeteg önbizalmat adott. Óráin a latin táncos ritmusok mellé egy kis erősítést is belecsempész a koreográfiákba.

Ingyenes programjainkon kikapcsolódhatsz, feltöltődhetsz, megpihenhetsz, miközben gyermeked is jól szórakozik és egy közösség része lehettek!

Már van néhány közösbe felajánlott játékunk is, de hozhatsz magaddal is a közös játék idejére. Ha van olyan játékod, amit nem használtok, felajánlhatod a közösség számára.

Találkozzunk ismét SZERDÁN, 10:00 és 12:00 óra között!

2018. március 21. szerda,
10.0012.00
Telefon: 
+36-1-2909498
+36-1-2912896
+36-20-3173137
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?