Ingyenes Költészet napi programok

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop
Katt a teljes képért!
Katt a teljes képért!

Április 8-án vasárnap 15:00
Herczku Ági (ének) Lackfi János (versek) és Sinha Róbert (gitár) előadása „EMBERSZABÁS MAGYAR MÓDRA” címmel.

EMBERSZABÁS MAGYAR MÓDRA - Húrokra és hangszálakra Lackfi János versei, prózái bukfencező humorral, vidám keserűséggel, kacifántos fordulatokkal, Herczku Ágnes énekével, és világzene Sinha Róbert gitárján, klasszikus és népi hangütéssel.

Régi és új, mai és mindenkori repülés a koponyánk körül. Milyen az, amikor szabják az embert? Amikor elszabják? Hát, kit ilyen fából faragtak, kit amolyanból. Napról napra szabjuk egymást, elvárásaink vannak, a férfi szabásmintájához kell passzolnia a nőnek, a nő szabásmintájához a férfinak. Mert különben... Mert különben jön az, ami élet, ami huzavona, ami szemrehányás, ami bezzegelés, ami így se jó meg úgy se jó, mégse lehet élni nélküle.

Lackfi János versei társat kerestek, és találtak is a zeneszerző-gitáros Sinha Róbert és az énekes Herczku Ágnes személyében. A költő alakot vált, játszik, mulattat és szomorít, a dalok népiek, városiak, dévajok, tétovák, nagyon emberiek. A belépés ingyenes.

Április 11-én szerdán 15:00
„Verset hoztam”. Belépő egy József Attila vers.

  • Moderátor: Börzsönyi Erika költő, író.
  • Mindenki elhozhatja legkedvesebb versét kedvenc költőjétől., vagy saját alkotását.
  • 16:00 Versfa állítás – a PIK belső udvarán kedvenc versét megoszthatja mindenkivel.
  • (A verseket lehetőség szerint laminálva, szalagozva kérik vinni, hogy az időjárás ne tegye tönkre. Ebben a programot megelőzően tudnak segíteni a PIK-ben.)
2018. április 8. vasárnap, 15.002018. április 11. szerda, 18.00
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?