Macifül baba-mama klub - Irány a bölcsi!(?)

Programot feltöltötte:
babamamaklub18

Oszd meg másokkal!

Desktop
Macifül baba-mama klub - Irány a bölcsi!(?)
Macifül baba-mama klub - Irány a bölcsi!(?)

A Macifül baba-mama klub szeretettel vár mindenkit egy közös játékra és a szokásos kötetlen beszélgetésre a Rózsa Művelődési Ház kistermében!

Közelednek a bölcsődei nyílt napok és a beiratkozás. A gyermek és a szülő számára fontos döntés meghozatala előtt az ilyenkor mindenkit feszítő kérdésekre keressük a választ vendégünk Bartók Ágota, a Dominó Gyermekcentrum vezetőjének a segítségével.

Ágotáék már több mint 15 éve sikeresen működtetik a bölcsődés és kisóvodás korú gyerekeket fogadó családi vállalkozást, ahol az egyénre szabott figyelemre és fejlesztésre nagy hangsúlyt fektetnek. A sok év tapasztalattal, szakértelemmel és tudással a háta mögött a sok-sok kérdésre bizonyára nagyon hasznos tanácsokat kapunk tőke

A témák, amikről beszélgetünk (de biztos sok más kérdést is felmerül majd):
* intézmény/nevelő választás, szempontok, beiratkozás
* intézmények jogi keretei, előírások, szokások, kötelezettségek, gyerek és nevelő létszám, távollétek (betegség, egyéb)
* vegyes/homogén csoportok szempontjai
* beszoktatás/beszokás megkönnyítése, praktikák (pl. szoptatás, kistesó mellett, cumi/rongyi/egyéb korlátozása), beszokás menete
* szobatisztaság
* napirend/heti rend, programok, foglalkozások, szabad játék, fejlesztés (mozgás, beszéd, stb.)
* óvodaérettség

Ingyenes programjainkon kikapcsolódhatsz, feltöltődhetsz, megpihenhetsz, miközben gyermeked is jól szórakozik és egy közösség része lehettek!

Már van néhány közösbe felajánlott játékunk is, de hozhatsz magaddal is a közös játék idejére. Ha van olyan játékod, amit nem használtok, felajánlhatod a közösség számára.

Találkozzunk ismét SZERDÁN, 10:00 és 12:00 óra között!

2018. április 25. szerda,
10.0012.00
Telefon: 
+36-1-2909498
+36-1-2912896
+36-20-3173137
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?