Macifül baba-mama klub - Mommy's Night Out

Programot feltöltötte:
babamamaklub18

Oszd meg másokkal!

Desktop

Töltsünk el egy újabb kellemes estét a K5 kult bistroban egymás társaságban, finom ételek, italok mellett, hogy még jobban megismerjük egymást. Extraként még ezen az estén koncert is lesz, ami remélhetőleg még jobban feldobja majd a hangulatot.

https://www.facebook.com/events/166693224011899/

Az senkit ne tartson vissza, ha kezdésre nem érne oda. Korábbi tapasztalat, hogy majd úgy dobnak ki minket, mert zárásig maradunk, azaz 11-ig. 
Szóval csak bátran, akár ha csak fél 10 felé tudtok jönni, mert a gyerkőc(ök) csak addigra alszik el, hát még lesz jó 1,5-2 órátok kikapcsolódni.

Ha később érkeznél és vacsorázni is szeretnél, akkor add le nálunk a rendelést, így elkerüljük, hogy a konyha bezárjon, mire ideérnél.

Az asztalfoglalás a koncert miatt már le lett adva 10 főre. Persze ennél többen is jöhettek, de éppen ezért fontos, hogy aki jön, az a szándékát jelezze is itt az eseménynél és bővíteni tudjuk a foglalást! ;)

(Az asztalunk és a koncert is a szabad ég alatt lesz, mert bent zárt körű rendezvény lesz. Így ha estére esőt jósolnak, akkor sajnos elmarad a kimenős esténk, mert nem tudunk hová behúzódni.)

2018. június 15. péntek,
20.0023.00
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?