Macifül baba-mama klub - Kangatréning bemutató és RTM workshop

Programot feltöltötte:
babamamaklub18

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Macifül baba-mama klub szeretettel vár mindenkit egy közös játékra és a szokásos kötetlen beszélgetésre a Rózsa Művelődési Ház kistermében!

A játék mellett az érdeklődők részt vehetnek egy rövid Kanga bemutatón, amely a kisgyerekes anyukák, kismamák kedvelt mozgásformája és az érintettek a szülés után szétnyílt hasizom regenerációjáról is kaphatnak hasznos tanácsokat egy felmérés keretében.

Kangatréning - “Miért egy életen át”

RTM - “A szétnyílt hasizmokért”

  • RTM és Kanga életút
  • Kinek, miért, mikor, hogyan?
  • Pocakvizsgálat és plank-teszt

A bemutatót Fodorpataki Ancsas (Kanga, PreKanga tréner) és egy meghívott tréner tartja 10:30-tól kb. 30-45 percben.

Ingyenes programjainkon kikapcsolódhatsz, feltöltődhetsz, megpihenhetsz, miközben gyermeked is jól szórakozik és egy közösség része lehettek!

Már van néhány közösbe felajánlott játékunk is, de hozhatsz magaddal is a közös játék idejére. Ha van olyan játékod, amit nem használtok, felajánlhatod a közösség számára.

Találkozzunk ismét SZERDÁN, 10:00 és 12:00 óra között!

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek