Macifül baba-mama klub - Babusgató babatorna ismertető és Macifül játszóház

Programot feltöltötte:
babamamaklub18

Oszd meg másokkal!

Desktop
Macifül baba-mama klub - Babusgató babatorna ismertető és Macifül játszóház
Macifül baba-mama klub - Babusgató babatorna ismertető és Macifül játszóház

A Macifül baba-mama klub szeretettel vár mindenkit egy közös játékra és a szokásos kötetlen beszélgetésre a Rózsa Művelődési Ház kistermében!

Ezúttal a klub vége felé 11:30 körül érkezik vendégünk Kiss Ildikó fejlesztőpedagógus, a Babusgató Foglalkozások vezetője és fél órában betekintést ad a babatorna jótékony hatásairól.

A babatorna nagyszerű lehetőség, hiszen a rendszeres torna erősíti a gyermek izomrendszerét, segíti a helyes mozgásfejlődést, fejleszti a mozgáskoordinációját, ezáltal támogatja a kognitív fejlődését is (például segít beindítani a beszédfejlődést), és nem utolsó sorban az emésztésének is jót tesz.

De mikortól lehet elkezdeni? Hogyan csináljuk helyesen? Tudom egyedül is csinálni? Milyen gyakorlatokat végezzünk, ha már ül, ha még nem ül? Hogyan segítsem a járást? Mit csináljak, ha nem fordul? …. Számtalan kérdés merülhet fel gyermekünk mozgásfejlődésével kapcsolatban. Ezeket igyekszik megválaszolni Ildi ebben a fél órában.

Ingyenes programjainkon kikapcsolódhatsz, feltöltődhetsz, megpihenhetsz, miközben gyermeked is jól szórakozik és egy közösség része lehettek!

Már van néhány közösbe felajánlott játékunk is, de hozhatsz magaddal is a közös játék idejére. Ha van olyan játékod, amit nem használtok, felajánlhatod a közösség számára.

Találkozzunk ismét SZERDÁN, 10:00 és 12:00 óra között!

2018. november 14. szerda,
10.0012.00
Telefon: 
+36-1-2909498
+36-1-2912896
+36-20-3173137
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?