Macifül baba-mama klub - Stresszlabda - óvodai stresszkezelő foglalkozás dióhéjban

Programot feltöltötte:
babamamaklub18

Oszd meg másokkal!

Desktop
Macifül baba-mama klub - Stresszlabda - óvodai stresszkezelő foglalkozás dióhéjban
Macifül baba-mama klub - Stresszlabda - óvodai stresszkezelő foglalkozás dióhéjban

A Macifül baba-mama klub szeretettel vár mindenkit egy közös játékra és a szokásos kötetlen beszélgetésre a Rózsa Művelődési Ház kistermében!

Ismét a klub vége felé 11:30 körül érkezik vendégünk Kiss Ildikó fejlesztő- és drámapedagógus, ezúttal a Stresszlabda módszertan és foglalkozások alapítójával. Ebben a fél órában betekintést ad miért is jó már kisgyermekkorban elsajátítani az ellazulás technikáját.

Mit tegyünk, ha stresszes a gyermekünk? Hogyan vehetem észre a stresszt, mik a tünetei? A kisbabám is lehet stresszes? Milyen feszültségoldási módszerek és lehetőségek vannak kisgyermekkorban?

Hogyan segítsek neki az érzelmek kifejezésében? Milyen stratégiákra tanítsam meg, hogy megállja a helyét már gyermekként a feszült szituációkban? 

A mai világunk fokozottan terheli a gyermekeink mindennapjait a feszültségekkel. Az ezekkel való megküzdés sokszor nekünk is kihívást jelent. Nem lehet elég korán elkezdeni felkészülni és felkészíteni őket a megnyugtatás, az ellazulás, az érzelemkifejezés és stresszkezelés technikáira.

Ingyenes programjainkon kikapcsolódhatsz, feltöltődhetsz, megpihenhetsz, miközben gyermeked is jól szórakozik és egy közösség része lehettek!

Már van néhány közösbe felajánlott játékunk is, de hozhatsz magaddal is a közös játék idejére. Ha van olyan játékod, amit nem használtok, felajánlhatod a közösség számára.

Találkozzunk ismét SZERDÁN, 10:00 és 12:00 óra között!

2018. december 12. szerda,
10.0012.00
Telefon: 
+36-1-2909498
+36-1-2912896
+36-20-3173137
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?