Macifül baba-mama klub - Családi fotózás szépségei és Macifül játszóház

Programot feltöltötte:
babamamaklub18

Oszd meg másokkal!

Desktop
Macifül baba-mama klub - Családi fotózás szépségei és Macifül játszóház
Macifül baba-mama klub - Családi fotózás szépségei és Macifül játszóház

A Macifül baba-mama klub szeretettel vár mindenkit egy közös játékra és a szokásos kötetlen beszélgetésre a Rózsa Művelődési Ház kistermében!

Ezúttal Lenkes Ildikó festőművész és fotográfus látogat el hozzánk, aki családi fotós tevékenységét mutatja be nekünk a klubban. Mesél az otthonfotózás szépségeiről, néhány képet készít a klubban és a jelenlevők között egy igazán értékes ajándékot sorsol ki.

Ingyenes programjainkon kikapcsolódhatsz, feltöltődhetsz, megpihenhetsz, miközben gyermeked is jól szórakozik és egy közösség része lehettek!

Már van néhány közösbe felajánlott játékunk is, de hozhatsz magaddal is a közös játék idejére. Ha van olyan játékod, amit nem használtok, felajánlhatod a közösség számára.

Találkozzunk ismét SZERDÁN, 10:00 és 12:00 óra között!

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek