Macifül baba-mama klub - Macifül piknik

Programot feltöltötte:
babamamaklub18

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az idei első szabadtéri klub délelőtt helyszíne a K5 előtti park rész, mellette a fák árnyékában telepszünk le strandsátorral/árnyékolóval, plédekkel. 
A parkban kézmosási lehetőség, illetve ivóvíz a bisztró előtti területen lévő nyomós kútnál található. Illetve a K5 kult bistro(10-kor nyit) mosdójában is van erre lehetőség, valamint itt a WC használata is biztosított. A bisztróban ízletes ételeket és hűsítő italokat, finom kávét(koffeinmentest is) is kínálnak.
Mi készülünk strandsátorral és néhány pléddel. Ha tudtok, hozzatok ti is magatokkal, hogy igazi piknik hangulat legyen!

Találkozzunk ismét SZERDÁN, ezentúl 9:00 és 11:00 óra között!

Ingyenes programjainkon kikapcsolódhatsz, feltöltődhetsz, megpihenhetsz, miközben gyermeked is jól szórakozik és egy közösség része lehettek!

Már van néhány közösbe felajánlott játékunk is, de hozhatsz magaddal is a közös játék idejére. Ha van olyan játékod, amit nem használtok, felajánlhatod a közösség számára.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek