Macifül baba-mama klub - Mommy's Night Out

Programot feltöltötte:
babamamaklub18

Oszd meg másokkal!

Desktop

Töltsünk el egy újabb kellemes estét egymás társaságban, finom ételek, italok mellett, hogy még jobban megismerjük egymást.

Az senkit ne tartson vissza, ha kezdésre nem érne oda. Korábbi tapasztalat, hogy majd úgy dobnak ki minket, mert zárásig maradunk.
Szóval csak bátran, akár ha csak fél 10 felé tudtok jönni, mert a gyerkőc(ök) csak addigra alszik el, hát még lesz jó 1,5-2 órátok kikapcsolódni.

Ha később érkeznél és vacsorázni is szeretnél, akkor add le nálunk a rendelést, így elkerüljük, hogy sokat kelljen várni a rendelésedre vagy a konyha bezárjon, mire ideérnél.

Az asztalfoglalás 10 főre lesz leadva, hogy biztosan legyen helyünk. Persze ennél többen is jöhettek, de éppen ezért fontos, hogy aki jön, az a szándékát jelezze is itt az eseménynél és módosítani tudjuk a foglalást! ;)

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek