Macifül baba-mama klub - !!!IDŐPONT VÁLTOZÁS !!! - Óvodás leszek

Programot feltöltötte:
babamamaklub18

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Rózsa Művelődési Házban felújítási munkák miatt a március 20-ai óvodáról szóló beszélgetést nem tudjuk megtartani ebben az időpontban. Ezért összevonjuk az április 10-ei bölcsis beszélgetéssel, hiszen a vendégünk Bartók Ágota lesz mindkét alkalommal.

=========================================================================================

A Macifül baba-mama klub szeretettel vár mindenkit egy közös játékra és a szokásos kötetlen beszélgetésre a Rózsa Művelődési Ház kistermében!

Közelednek az óvodai nyílt napok és a beiratkozás. A gyermek és a szülő számára fontos döntés meghozatala előtt az ilyenkor mindenkit feszítő kérdésekre keressük a választ vendégünk Bartók Ágota, 4 gyermekes édesanya, a Dominó Gyermekcentrum vezetőjének a segítségével.
Ágotáék már több mint 20 éve sikeresen működtetik a bölcsődés és kisóvodás korú gyerekeket fogadó családi vállalkozást, ahol az egyénre szabott figyelemre és fejlesztésre nagy hangsúlyt fektetnek. A sok év tapasztalattal, szakértelemmel és tudással a háta mögött a sok-sok kérdésre bizonyára nagyon hasznos tanácsokat kapunk tőle.

A témák, amikről beszélgetünk (de biztos sok más kérdést is felmerül majd):
* óvodakötelezettség, törvényi háttér
* napközbeni ellátást biztosító intézmények, szolgáltatások
* intézmény választási szempontok: gyerek és nevelő létszám, vegyes/homogén csoportok szempontjai, napirend, programok, foglalkozások, szabad játék, fejlesztés (mozgás, beszéd, stb.)
* beszoktatás/beszokás menete
* hallás-beszéd-mozgásfejlődés, szobatisztaság, önállóság - az óvodaérettség jelei

Ingyenes programjainkon kikapcsolódhatsz, feltöltődhetsz, megpihenhetsz, miközben gyermeked is jól szórakozik és egy közösség része lehettek!

Már van néhány közösbe felajánlott játékunk is, de hozhatsz magaddal is a közös játék idejére. Ha van olyan játékod, amit nem használtok, felajánlhatod a közösség számára.

Találkozzunk ismét SZERDÁN, 10:00 és 12:00 óra között!

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek