Hétvégén megnyílt a jégpálya a régi piactéren

Oszd meg másokkal!

Desktop

Megnyílt a fedett jégpálya a megszokott helyen, a régi piactéren (Üllői út 392.). A tervek szerint egészen február 11-ig lehet majd korcsolyázni az ideiglenes pályán.

A jégfelület azonos a tavalyival, 450 négyzetméter, és a szokásos büfé is várja a sportolás közben megéhezőket, megszomjazókat. Újdonság, hogy a korcsolyabérlésre külön faház szolgál, így az öltöző nagyobb lett.

A belépő tavalyhoz képest nem változott, idén is 700 forintba kerül alkalmanként, és ugyancsak 700 forintért lehet korcsolyát bérelni.

A pályát tanítási időben délelőttönként a kerületi iskolák veszik birtokba, délután és este, valamint hétvégén pedig a nagyközönséget fogadja a sátor.

Közönségkorcsolyázás iskolaidőben:

  • hétfőn és szerdán 17-20 óra között
  • kedden és csütörtökön 15-20 óra között
  • pénteken és szombaton 10-21 óra között
  • vasárnap 11-20 óra között

 

A téli szünetben mindennap 10 és 21 óra között lehet korcsolyázni.

December 24-én 10 és 13, december 25-én 13-21, december 31-én 10 és 14, január 1-jén 13 és 21 óra között tart nyitva a jég.

Lehetőség lesz ingyenes korcsolyatanulásra is: december 9-én, szombaton 9 órától 50 perces tanfolyamot tart a Steps on Ice klub. A részvételhez előzetes jelentkezés szükséges a 06-70-672-0787-es telefonszámon vagy az oktatas@stepsonice.com e-mail címen.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek