Köszönet a kerületi pedagógusoknak

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: bp18.hu)
(forrás: bp18.hu)
Tanárok, tanítók, óvodapedagógusok munkáját köszönte meg az önkormányzat pedagógusnap alkalmából a Rózsa Művelődési Házban.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által odaítélt Brunszvik Teréz-díj miniszteri elismerést Mezeiné Bakóczay Hedvig, a pestszentimrei Napraforgó óvoda intézményvezetője vehette át. A minisztérium Pedagógus Szolgálati Emlékérmet adományozott Magyar Mártának, a Kandó téri Általános Iskola nyugdíjba vonuló vezetőjének, és Szlezákné Czirják Juditnak, a pestszentlőrinci Vándor óvoda szintén nyugállományba vonuló igazgatójának.

A Kerület Tanára elismerő címet vehette át Csukás Ibolya (Vörösmarty Mihály Ének-zenei Nyelvi Általános Iskola és Gimnázium), Decsiné Jónás Valéria (Pestszentlőrinci Német Nemzetiségi Általános Iskola) és Koós Mária (SOFI Óvoda).

A Kerület Tanítója elismerésben részesült Körmendy-Juhász Györgyi (Gulner Gyula Általános Iskola) és Kőszeginé Horváth Ildikó (Brassó utcai Általános Iskola).

A Kerület Óvodapedagógusa címet kapta meg Borsos Jánosné (Cseperedő Óvoda), Szadlo József Zoltánné (Gyöngyszem Óvoda) és Szőke Erika (Zenevár Óvoda).

A Kerület Fiatal Pedagógusa elismerést Igric Balázs, a Dohnányi Ernő Alapfokú Művészeti Iskola zenetanára vehette át – írta meg a bp18.hu.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?