Rendbe teszik a Büdi-tó környékét

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: bp18.hu)

Tavaly év végén sem állt meg a felújítási munka a Büdi-tónál – új nevén Erőmű-tónál –, ahol átvágták az év folyamán kitisztított, rendbe hozott két tófelület közti töltést. Az ünnepekre elkészült az ide tervezett kis fahíd is.

A tó körül kialakítottak egy kutyafuttató szakaszt, a kutyapiszok-gyűjtőkkel. A tervek szerint január közepéig befejeződik a már kitakarított két tó mellett található, több mint 5000 négyzetméteres tófelület megtisztítása is. Első körben a náddal és fákkal benőtt terület 20-30 centiméteres felső rétegét tisztítják meg. Maga a kotrás jövő augusztus és október közepe között történhet meg – írja az önkormányzati portál.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek