Piknik a megújult Brenner parkban

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: Városgazda18)
(forrás: Városgazda18)
Szeptember 14-én a szabadidős játszóeszközök, ugrálóvár és arcfestés mellett ajándék piknikcsomagok és további érdekességek várják az érdeklődőket a Büdi-tónál, amit az önkormányzat Brenner pihenőparkra keresztelt át.

Az Erőmű-tó környezete megszépült az elmúlt években, a part és a környezet pihenőparkká alakításával az egyik leglátványosabb területrehabilitációs fejlesztésén esett át. A parkba többek közt 77 fát és 2842 cserjét ültettek, 6380 négyzetméternyi területet gyepesítettek, és 2130 négyzetméternyi stabilizált szórt burkolatot építettek. Tűzrakó, szalonnasütő hely is a látogatók rendelkezésére áll, a park világításáról pedig 27 lámpatest gondoskodik. Októberben a pihenőparkba tervezett futókör építése is elkezdődik, de a megújult közösségi tér már most is várja az itt lakókat – írja a Városgazda18.

A kerület vezetése egy piknik keretben adja át a megújult parkot szeptember 14-én 15 és 18 óra között. A piknikezőket megvendégelik vajas kenyérrel és limonádéval. A gyerekek ugrálóvárazhatnak, arcfestést kérhetnek, és megismerkedhetnek a Városgazda18 Zrt. munkagépeivel is, amelyek közül több ki lesz állítva a pihenőparkban. Mindenki vihet magával plédet, kutyát, játékokat és olyan eszközöket, amikkel egy piknik még hangulatosabbá tehető.

Cím: 1184 Budapest, Tinódi u. 57., a Tinódi utcai buszmegállóban található garázssor mögötti területen.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?