Illegális szemetelők Kánaánja Imre és Soroksár határán

Oszd meg másokkal!

A Pestszentimréről Soroksárra vezető Dózsa György utcán haladva, a kerület végét jelző táblát elhagyva, az M5-ös autópálya felett átívelő felüljáró előtt nyílik egy földút, amit sokan szemétlerakónak használnak.

A Hulladékvadász egyik bejelentője is erre tett panaszt az oldalon.

„Az úton mindkét oldalon illegális szemétlerakás történik. Beljebb mindenféle cégek vannak. Folyamatosan szállítanak konténeres és szennyvizes tehergépkocsik hulladékot és szennyvizet a területre. Az út és az autópálya közötti területet feltöltik. A terület körül földsáncok vannak, hogy ne lehessen belátni. Az autópályán haladva nem véletlenül érezni az átható bűzt. Ez a terület anno része volt a Soroksári lápvidéknek. A kerület biztosan tud a dologról, mert a Városgazda tehergépkocsik is állandó szereplők a helyszínen. A képek magukért beszélnek. Köszönöm a közbenjárást.” – írta az oldalra.

A panaszt jelezték az önkormányzat felé.

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek