Raktártűz a Besence-Ipacsfa-Közdűlő területen, frissítve

Oszd meg másokkal!

Desktop

Mintegy nyolcszáz négyzetméter alapterületű raktárban keletkezett tűz Budapest 18. kerületében, a Besence utca, az Ipacsfa utca és a Közdűlő út által határolt területen, jelezte a katasztrófavédelem reggel kilenc után.

Mostanra mostanra elfojtották a lángokat, megkezdik az utómunkálatokat.

A kigyulladt raktárépületben autógumikat és egyéb alkatrészeket tároltak . A fővárosi hivatásos tűzoltók tíz vízsugárral fojtották el a lángokat – a rajok jelenleg az utómunkálatokat végzik. Átvizsgálják az épületet, annak tetőszerkezetét, eloltják a még esetlegesen izzó-parázsló elemeket. A munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja a helyszínen. A jelentős füstképződés miatt a katasztrófavédelmi mobil labor egység folyamatosan vizsgálja a levegő minőségét a tűzeset környezetében. A mérések nem mutattak ki az emberi egészségre veszélyes koncentrációban káros anyagokat a levegőben.

(A fővárosi hivatásos tűzoltók jelentős erőkkel kezdték meg az oltási munkálatokat. A földön kilenc habosított vízsugárral, a magasból pedig létrás járműről működtetett vízsugárral támadják a lángokat az egységek. A tűz jelenleg nem terjedt túl az épületen, a rajok a raktár környezetét is védik a lángoktól. Az oltási munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja a helyszínen. A jelentős füstképződés miatt a katasztrófavédelmi mobil labor egységet is a helyszínre riasztották, hogy folyamatos mérésekkel vizsgálja a levegő minőségét a tűz környezetében.)

A területen és a környékén rengeteg raktár, szervíz, műhely és üzlet van, különféle profillal.

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek