Mondjátok meg ti, hogy melyik játszótereket újítsa fel az önkormányzat

Oszd meg másokkal!

Desktop
Illusztráció
Illusztráció

A játszótér-felújítási program keretében újabb öt játszótér újulhat meg a kerületben, amelyek kiválasztását az önkormányzat az itt lakókra bízza.

Pestszentlőrinc-Pestszentimre 56 játszótere közül idén újabb öt felújítására van lehetőség, amelyek kiválasztását a lakosságra bízzák. A felújítandó játszóterekre tett javaslatokat augusztus 31-ig, minden egyéb észrevételt pedig folyamatosan várnak az ugyfelszolgalat@varosgazda18.hu e-mailre.

Az önkormányzat elképzelései között szerepel, hogy a kerületben található 56 játszótér nevet kapjon, mert az azonosításuk jelenleg elég körülményes. Ennek érdekében pályázat kiírását tervezik, amelyben szintén várják a helyiek javaslatait, ötleteit – írta az önkormányzat honlapja.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek