Eltakarították a szemetet a Benedek Elek utcából

Oszd meg másokkal!

Desktop
Szemét borította az utcát (forrás: Hulladékvadász)
Szemét borította az utcát (forrás: Hulladékvadász)
A Hulladékvadász kapott bejelentést egy itt lakótól egy rendkívül szemetes járdáról a Benedek Elek utcában. A körzet képviselője intézkedett.

Nagy mennyiségű szeméttel szórták tele a Benedek Elek utca egyik járdáját. Volt ott minden a kidobott szőnyegtől kezdve, a használt gumiabroncson át mindenféle más egyéb lomig. A Hulladékvadász bejelentette a Városgazda 18-nak, de változás azután történt, hogy az 5. számú egyéni választókerület képviselője, Kádár Tibor tudomást szerzett az ügyről.

„Megrendeltem a Városgazda XVIII. Kerület Nonprofit Zrt.-től a szemét elszállítását miután tudomást szereztem róla a Facebookon, majd kimentem a helyszínre, hogy felmérjem a kialakult állapotokat.” – írta a Hulladékvadásznak írt levelében Kádár Tibor a bejelentés megoldásával kapcsolatban.

Megvolt a takarítás. A képen Kádár Tibor képviselő

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek