Állás: munkaerőt keres a Csibész Család- és Gyermekjóléti Központ

Desktop
Illusztráció

A Csibész Család- és Gyermekjóléti Központ esetmenedzsert venne fel határozatlan idejű közalkalmazotti állásba teljes munkaidőbe. A jelentkezőktől főiskolai, szociális végzettséget, egészségügyi alkalmasságot, önálló munkavégzést, problémamegoldó készséget és gyakorlott szintű Office-ismereteket várnak. A nyertes pályázó az alapilletményen felüli juttatásokra is számíthat ágazati pótlék, cafetéria és bérlet formájában. 

A benyújtandó anyagok között az iskolai végzettséget igazoló dokumentumok másolata, a fényképes szakmai önéletrajz, sikeres elbírálás esetén egy erkölcsi bizonyítvány, motivációs levél és a személyes adatok kezeléséhez való hozzájáruló nyilatkozat szerepel. A telefonos elérhetőséget kérik feltüntetni. 

A pályázatokat augusztus 31-éig lehet benyújtani a kozpont@csibesz18.hu címen, a beérkezett anyagokat szeptember 6-áig bírálják el. További részleteket a kiírásban találtok. Ha lehet olyan ismerősöd, akit érdekelhet a dolog, küldd el neki a cikket.  

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek